Χώρος

Το Cine Studio ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Μάρτιο του 1985 εγκαινιάζοντας ταυτόχρονα μια νέα εποχή για τον χώρο του κινηματογράφου στην πόλη του Ηρακλείου.

Μια έναρξη με πολλές καινοτομίες καθώς για πρώτη φορά στην Κρήτη παρουσιάστηκε το σύστημα της Dolby Stereo και τα πρωτοποριακά για εκείνες τις ημέρες «κινηματογραφικά καθίσματα».

Από την έναρξη της λειτουργίας του, το Cine Studio καθιερώθηκε στη συνείδηση του κόσμου ως «αίθουσα προβολής ταινιών τέχνης» και λατρεύτηκε από αμέτρητους σινεφίλ του Ηρακλείου.

Από το 2007 και μετά το Cine Studio μετατρέπεται σε έναν ευέλικτο, πλήρως ανακαινισμένο πολυχώρο, κατάλληλο για διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων αλλά και για κινηματογραφικές προβολές.

Μερικοί από τους καλλιτέχνες που έχουν περάσει από την σκηνή του Cine Studio είναι οι Pavlov's Dog - Craig Walker(Archive) - Locomondo - Film - Matisse - Dub Incorporation - Eddie Campell - Melingo - Milo Z - Γιάννης Αγγελάκας - Παύλος Παυλίδης - Θεοδοσία Τσάτσου - Θανάσης Παπακωνσταντίνου - Carmen Souza - Lucky Peterson - Imam Baildi - Last Drive και πολλοί αλλοι.

Επισκεφτείτε το Cine Studio με τα αστικά λεωφορεία που οδηγούν στο διεθν. Αεροδρόμιο (από τα προάστια, το κέντρο, τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ) μέσω λεωφ. Ικάρου.

Με άλλο μέσο μεταφοράς, η προσέλευση σας στο Cine Studio μπορεί να γίνει μέσω της λεωφ. Ικάρου, του παραλιακού οδικού άξονα ή της νέας Εθνικής οδού (έξοδος Νέα Αλικαρνασσός).

Bookmaker review site http://wbetting.co.uk/ for William Hill