ΣΥΝΑΥΛΙΑ : PLANET OF ZEUS

Planet Of Zeus live Κυριακή 18 Μαίου στο Cine Studio.

Support groups : ΤΒΑ

Την Κυριακή 18 Μαίου οι rockers θα καταλάβουν το stage του Cine studio, για να δώσουν μία μοναδική παράσταση με ότι αυτό συνεπάγεται!!!

 

Οι Planet of Zeus είναι ένα heavy rock συγκρότημα από την Αθήνα. Δημιουργήθηκαν το 2000 και από τότε τριγυρνούν αδιάκοπα ανά την Ελλάδα, δίνοντας συναυλίες σε όποιους χώρους μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους...από καταγώγια μέχρι στάδια. Οι «ωμές», ειλικρινείς και συνεχώς εξελισσόμενες ζωντανές εμφανίσεις τους, τους έχουν εξασφαλίσει ένα πιστό και σκληροπυρηνικό underground κοινό, το οποίο πια ξεπερνά τα γεωγραφικά σύνορα της Ελλάδας και τους έχουν δώσει την ευκαιρία να μοιραστούν τη σκηνή με ονόματα όπως οι Hermano, Brant Bjork, Monster Magnet, Karma to Burn, Red Fang, Eyehategod, Church of Misery.

Την άνοιξη του 2012, πραγματοποίησαν την πρώτη τους Ευρωπαϊκή περιοδεία, με συναυλίες σε πόλεις της Γερμανίας, της Αυστρίας, της Ολλανδίας και της Γαλλίας, ενώ το καλοκαίρι τους βρήκε να συμμετέχουν στο "The Battle of Athens" παρέα με τους Vodka Juniors, στο Rockwave Festival, στο Schoolwave Festival και στο Exit Festival της Σερβίας. Το φθινόπωρο του 2012 οι Planet Of Zeus οργώνουν την Ελλάδα και το show στο Gagarin στις 24 Νοεμβρίου, αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να κλείσει αυτό το "trip".

 

Planet Of Zeus

 

http://www.planetofzeus.gr/

 

http://www.facebook.com/planetofzeus

 

http://www.myspace.com/planetofzeusgr

 

+ Special guests : ΤΒΑ

Last modified onFriday, 06 June 2014 10:05

Bookmaker review site http://wbetting.co.uk/ for William Hill